Twister
A megszokott módon folytatjuk tevékenységünket. Értékesítési csapatunk és gyárunk a rendelkezésére áll.

Blog The Evolution of USB Flash Drives

Elkötelezettek vagyunk aziránt, hogy a legvonzóbb, leghatékonyabb és legjobban logózható flash driveokat kínáljuk, ezért néha búcsút kell mondanunk a régi designnak, hogy helyet adjunk az újnak.

2013-ban több új izgalmas modellt vezettünk be, és ezt az idén is folytatni fogjuk. Célunk az, hogy koncentrált és releváns termékpalettával rendelkezzünk inkább, mint hogy egyre nagyobb, zavaros termékkínálattal. Az Új Évben sor került néhány változásra, hogy a termékeink továbbra is vonzóak maradjanak. De aggodalomra semmi ok, a kifutó modellek helyett csodálatos alternatívát tudunk kínálni, amely eddig még nem látott módon növeli a promóciós kampányának hatásosságát!

A nyugdíjba vonuló termékeink az Alu, Tie, Canvas és a Torpedo. Ne aggódjon, ha az eddigi kedvence is köztük van, mert biztosak vagyunk benne, hogy az új termékek közül lesz olyan, amely még jobban lenyűgözi majd, mint a mostani kedvence.

Amennyiben a kínálatunkban levő izgalmas modellekre ajánlatot szeretne kérni idén, kérjük vegye fel a kapcsolatot a ügyfélkapcsolatt tartó managerével, vagy töltse ki a honlapunkon levő árajánlatkérő űrlapot. Elkészítünk Önnek egy egyedi virtuális lenyomatot, amely megmutatja, hogy hogyan nézne ki a logózott termék, ezenkívül elküldjük a egyedi ajánlatunkat is.


clip_usb
A vonzó Ellipse vagy Focus terméket ajánljuk, amennyiben előzőleg az Alu pendriveot rendelte.


clip_usb
Ha a Tie pendrive volt eddig a választott, akkor olyan multifunkciós modelleket ajánlunk, mint az Ink vagy Pop USB Flash Drive.


clip_usb
A Trix és az Image tökéletes opció a Canvas pendrive helyettesítésére.


clip_usb
És ha a Torpedo volt az Ön választotja, akkor a Pod vagy Kinetic  a következő projektjének terméke.

flashbay Szerző:Monica Olsen
1 Kommentek | Leave yours 
Braden Bills | 05 Apr, 2016
I think that it's interesting to see how USBs have been evolving. These would be the perfect things to give out for promotional reasons, too. Stuff like the pen that has a flash drive in it would be very useful for anyone who works in an office! Thanks for sharing!
*
* Nem jelenik meg
(ha elérhető)
Replies from Flashbay will be sent to you by email.
Az űrlap beküldésével adatai az Adatvédelmi Szabályzatnak megfelelően kerülnek feldolgozásra.