Twister

Blog Pörgesse fel vállalkozását a Focus pendriveal!

Az üzleti élet újra felpörgött, így itt az ideje, hogy új módszereket próbáljon ki cége, iskolája vagy egyeteme reklámozására. A legújabb Focus USB Pendrive karcsú és kompakt kialakításának köszönhetően ennek tökéletes eszköze. Ez a pehelykönnyű és hordozható pendrive nem rendelkezik kupakkal, hanem egy egyedi fém burok védi az USB csatlakozót.

A pendrive végén egy nagy kulcs karika van, a termék könnyen illeszthető nyakpánthoz vagy kulcstartóhoz, így mindig Önnel lehet, akárhova is megy. Ez a kifinomult, teljes egészében fém termék mindkét oldalon gravírozható vagy szitázhat az Ön logójával vagy cégüzenetével. Tűnjön ki a tömegből ezzel a stílusos termékkel. 

Ha a versenytársaival szemben lépéselőnyben szeretne maradni idén ősszel, próbálja ki az új Focus USB-t. Kérjen azonnal árajánlatot most,nem fogja megbánni!
focus_usb_back_to_school


flashbay Szerző:Monica Olsen
1 Kommentek | Leave yours 
Kerry Adams | 26 Dec, 2013
With USB drives getting cheaper, and having more GBs on them than ever before, it makes sense to send data on these little stubs. I think that companies should not only send publicity material on these, there's much much more. A glossy paper cataloque or brochure is expensive and can furnish only so much info (if you put in too much info then few people will read it but just put it away - "I'll look into it later"). But this will do it like a website: click away to acess the info you really want and leave the rest. And there's more too, like price lists, parts catalogues etc.
*
* Nem jelenik meg
(ha elérhető)
Replies from Flashbay will be sent to you by email.
Az űrlap beküldésével adatai az Adatvédelmi Szabályzatnak megfelelően kerülnek feldolgozásra.