Twister
Tevékenységünk megszokott módon folytatjuk. Munkatársaink és gyárunk a rendelkezésére áll.
Sky Xtra

Szájmaszkok Sky Xtra Árajánlat

A Sky Xtra szájmaszk két kényelmes anyagból készült rétege között egy rendkívül hatékony szűrőréteg található. Új állapotában a maszk szűrési hatékonysága 95% feletti, ami több, mint amit az ismerős FFP2 normák megkövetelnek, és a Sky Xtra szájmaszk akár 25 mosás után is 90% feletti szűrési hatékonyságot biztosít. (További információkat talál a hatékonysági tanúsítványban). A kényelmes kialakítás része egy ergonomikus orrcsipesz és a biztonságos tartást nyújtó állítható fülpánt is. Az erre a célra kialakított reklámfelületekre szitanyomással precízen feltehetjük logóját, szlogenjét és egyebeket, hogy a Sky Xtra szájmaszkja igazán egyedi legyen.

7 munkanapos szállítási határidő
Kapható akár 25 egységtől is

Mindegy, hogy kisebb vagy nagyobb mennyiséget szeretne, barátságos ügyfélfelelőseink a tőlük telő legjobb szolgáltatást fogják nyújtani. Kérjen árakat, virtuális próbákat az ön logójával és mintapéldányokat. Nem köteles rendelni.

00 óra 00 perc 00 másodperc áll rendelkezésére a rendeléshez, amelyet a következő napon kap kézhez: 2021. március 16., kedd

Színek

Fekete

Pantone Kék 288C

Pantone Piros 200 C

Fehér

Szürke 4C

Anthracite Grey CG 11C

Pantone referencia Szájmaszk

Vagy 100+ egységnél végezhetünk Pantone színegyeztetést egy választott színnel a szövethez.

Nyomtatási lehetőségek és nyomtatási felület

Szájmaszk Szitázás
Nyomtatási felület

Szitázás:
Area Left: 65mm X 50mm
Area Right: 65mm X 50mm
Szitázás
1-3Színek

Szitázás

A termék rostanyomásos technikával készülhet. Áraink minden esetben tartalmazzák a rostanyomás költségeit 4 színig terjedően. A termékre kerülő logó illusztrációját vektor formátumban kell továbbítani, mint pl. .eps, .ai, vagy .cdr. A betűket körvonalakká kell alakítani, és a színeknek "szolid"-nak, pontosnak kell lenniük, nem árnyaltnak, vagy átmenettel rendelkezőknek.Termék PDF letöltése
Műszaki rajz megtekintése

Tulajdonságok

  • Mikroszűrő kompozit réteg

  • Dedikált reklámfelület

  • Kényelmes és szorosan illő ergonomikus orrcsipesz

  • Háromrétegű felépítés

  • Napi használatra kialakítva

  • Rugalmas szalag a könnyű felhelyezésért

  • Mosható, így többször is használható (60°C)

  • A rányomtatott logó 25 mosás után is remekül mutat!

Csomagolás

Az Ön maszkja
(Növényalapú zacskóban)

Biológiailag lebomló és a műanyag tasakoknál környezetbarátabb, áttetsző külön szatyrokba csomagolva. Alternatív csomagolási lehetőségekért nézze meg a tartozékokat.

Kraft kártyásdoboz

Szolgáltatások

Sky Xtra Pantone® szövet szolgáltatás

Pantone® szövet szolgáltatás

Pantone ® szövet szolgáltatásunkkal a márkája előírásával egyező maszkszínt tudunk előállítani. A szublimációs nyomtatásként is ismert technikával a megadott Pantone® referenciakóddal pontosan egyező színű szájmaszkot tudunk készíteni. A szükséges eljárások miatt ez a szolgáltatás csak 100 egység feletti rendeléseknél igényelhető.

Kiegészítők

Sky Xtra - Custom Face Mask with Integrated Filter
Szájmaszktartó mágneses doboz
A mágneses dobozzal szájmaszkja használaton kívül tiszta és érintetlen marad. A karcsú kialakítás biztonságos fedéllel jár, amit két kicsi mágnes zár le. A fedélre szitanyomással precíz részletességgel tehető fel logója. Kiváló ötlet tartozéknak a következő márkázott szájmaszk rendeléséhez.

Műszaki rajz megtekintése
Nyomtatási felület
Sky Xtra - Márkázott védőmaszkok
Nyomtatható Eco doboz
A nyomtatható Eco doboz környezetbarát és tartós bemutatói kellék, ami cukornádpépből és újrahasznosított kartonból készül. A fedelén egy reklámcélra használható felület található, és biztonságosan nyitható és csukható.

Műszaki rajz megtekintése
Nyomtatási felület

Méret és súly

Hossz: 200mm (7.87 hüvelyk)
Szélesség: 90mm (3.54 hüvelyk)
Magasság: 3mm (0.12 hüvelyk)
Tömeg: 17 gramm (0.6 uncia)