Twister
Sky iON

Szájmaszkok Sky iON Árajánlat

A Sky iON™ szájmaszkunk több rétegből tevődik össze. A külső egy egyéni márkajelzéssel ellátott réteg, a középső egy mikroszálas összetett réteg, és a belső egy AG+ Ezüst iON™ réteg. Ez >95% szűrési hatékonyságot biztosít az új maszkoknak, ami meghaladja a közismert FFP2 normák által előírt szűrési szintet. Az iON szájmaszk még 25 mosás után is >90%-os szűrési hatékonyságot nyújt. A Sky iON™ állítható fülpántokkal rendelkezik, és az ergonomikus orr-rész merevítője szoros illesztés biztosít. Vegye fel velünk a kapcsolatot a márkázással, árakkal és kézbesítési információkkal kapcsolatban.

7 munkanapos szállítási határidő
Kapható akár 10 egységtől is

Mindegy, hogy kisebb vagy nagyobb mennyiséget szeretne, barátságos ügyfélfelelőseink a tőlük telő legjobb szolgáltatást fogják nyújtani. Kérjen árakat, virtuális próbákat az ön logójával és mintapéldányokat. Nem köteles rendelni.

00 óra 00 perc 00 másodperc áll rendelkezésére a rendeléshez, amelyet a következő napon kap kézhez: 2022. június 7., kedd

Színek

Fekete

Fehér

Nyomtatási lehetőségek és nyomtatási felület

Szájmaszk Fotónyomtatás
Nyomtatási felület

Fotónyomtatás:
Area Left: 65mm X 50mm
Area Right: 65mm X 50mm
Fotónyomtatás

Fotónyomtatás

A termék színesen nyomtatható és utolsó lépésként. A logó ajánlott felbontása 300DPI. A fájlokat .png, .jpeg vagy gif formátumban töltheti fel. Weblapról letöltött, alacsony felbontású képek nem adnak jó eredményt. Áraink mindig tartalmazzák a megmunkálható felület egészére való nyomtatást, ahogyan az a termékleírásban szerepel.Termék PDF letöltése
Műszaki rajz megtekintése

Tulajdonságok

  • AG+ Ezüst iON™ belső réteg

  • Mikroszűrő kompozit réteg

  • Dedikált reklámfelület

  • Kényelmes és szorosan illő ergonomikus orrcsipesz

  • Háromrétegű felépítés

  • Napi használatra kialakítva

  • Rugalmas szalag a könnyű felhelyezésért

  • Mosható, így többször is használható (60°C)

  • A rányomtatott logó 25 mosás után is remekül mutat!

Csomagolás

Az Ön maszkja
(Növényalapú zacskóban)

Biológiailag lebomló és a műanyag tasakoknál környezetbarátabb, áttetsző külön szatyrokba csomagolva. Alternatív csomagolási lehetőségekért nézze meg a tartozékokat.

Kraft kártyásdoboz

Kiegészítők

Sky iON - Márkázott szájmaszkok Sky iON - Márkázott szájmaszkok
Szájmaszktartó mágneses doboz
A mágneses dobozzal szájmaszkja használaton kívül tiszta és érintetlen marad. A karcsú kialakítás biztonságos fedéllel jár, amit két kicsi mágnes zár le. A fedélre szitanyomással precíz részletességgel tehető fel logója. Kiváló ötlet tartozéknak a következő márkázott szájmaszk rendeléséhez.

Műszaki rajz megtekintése
Nyomtatási felület
Sky iON - Márkázott védőmaszkok Sky iON - Márkázott védőmaszkok
Nyomtatható Eco doboz
A nyomtatható Eco doboz környezetbarát és tartós bemutatói kellék, ami cukornádpépből és újrahasznosított kartonból készül. A fedelén egy reklámcélra használható felület található, és biztonságosan nyitható és csukható.

Műszaki rajz megtekintése
Nyomtatási felület

Legutóbbi értékelései Sky iON

2022. február 15.

Thank you for your great service

Thank you for your great service. Everything was perfect. The communication was fast and correct. I can recommend the company for everyone.
ANITA JANCSÓK
5/5 Trustpilot értékelés Összes vélemény 1077

Méret és súly

Hossz: 200mm (7.9 hüvelyk)
Szélesség: 90mm (3.5 hüvelyk)
Magasság: 3mm (0.12 hüvelyk)
Tömeg: 17 gramm (0.6 uncia)