Fusion iPhone™ Tok Gyors árajánlat

A Fusion iPhone™ tok gyönyörű juharfából készül, és minden népszerű méretben kapható. A széles felületére szitanyomással vagy lézergravírozással felvihető logója, weboldalának címe, szlogenje és egyebek. Mindez ultraprecíz részletességgel. A Fusion kiváló módszer ügyfelei és vásárlói szembesítésére márkájával, valahányszor használják telefonjukat.

Szállítási idő 8 nap. Összeszereljük, egyénire szabjuk, és ezen idő alatt le is szállítjuk!


00 óra 00 perc 00 másodperc áll rendelkezésére a rendeléshez, amelyet a következő napon kap kézhez: 2018. június 4., hétfő

Available Sizes

iPhone 6, 6S
iPhone 6 Plus, 6S Plus
iPhone 7, 8
iPhone 7 Plus, 8 Plus
iPhone X

Standard színválaszték

Fekete

Fehér


Nyomtatási lehetőségek és nyomtatási felület

iPhone™ Tok Szitázás
Nyomtatási felület
Szitázás

Szitázás

A termék rostanyomásos technikával készülhet. Áraink minden esetben tartalmazzák a rostanyomás költségeit 4 színig terjedően. A termékre kerülő logó illusztrációját vektor formátumban kell továbbítani, mint pl. .eps, .ai, vagy .cdr. A betűket körvonalakká kell alakítani, és a színeknek "szolid"-nak, pontosnak kell lenniük, nem árnyaltnak, vagy átmenettel rendelkezőknek.

Lézer gravírozás

Lézer gravírozás

A szimbólum azt mutatja, hogy a termék logózása lézergravírozása lehetséges. A gravírozás stílusos, profi hatást kelt. Áraink minden esetben tartalmazzák a gravírozás költségét a megmunkálható felület egészére vonatkozóan. A logó illusztrációját vektor formátumban kell feltölteni .eps, .ai vagy .cdr fájltípusban. A betűket körvonalakká kell alakítani, és a színeknek "szolid"-nak, pontosnak kell lenniük, nem árnyaltnak, vagy átmenettel rendelkezőknekTermék PDF letöltése
Műszaki rajz megtekintése

Tulajdonságok

  • Karcsú, tartós kivitelezés

  • Kompatibilis minden újabb iPhone™ modellel

  • Kapható Fekete vagy Fehér szegéllyel

  • Valódi juharfából készült

  • Széles reklámfelület

  • Szitanyomással vagy lézergravírozással történő márkajelezési lehetőségek

Környezet

A gyártás során a termék vázához használt műanyag vagy alumínium 100% újrahasznosított anyagból készül.

RoHS Ez a termék a RoHS irányelveknek teljes egészében megfelel (RoHS: EU szabályozás az elektronikus berendezésekben található veszélyes összetevőkről)