Twister

Blog Tegye ismertté brandjét és márkaüzenetét a Image pendrive segítségével

canvas art

Amennyiben Ön zenész, színész, fotóművész, vagy a szórakoztatóipar szereplőjeként nagyobb logózható felületet szeretne a legjobb képe bemutatásához, az Image Pendrive a  tökéletes választás.

A nemrégiben bemutatott termékünk  az Image Pendrive négyszíncolorral emblémázható felülettel rendelkezik. Mostantól akár a logóját, szlogenjét, és termékképét, vagy ezek bármely kombinációját bemutathatja a termék mindkét oldalán.

A digitális nyomtatásnak köszönhetően gyönyörű grafikákat és képeket lehet megjeleníteni magas felbontásban, élénk színekben.

Meg szeretne mutatni egy képet az egyik termékéről? Semmi gond. Esetleg egy fantasztikus tájképet képzelt a háttérképnek? A Image pendriveal mindez megvalósítható!

Flashbay's Image Series USB Flash Drives
Canvas Series usb flash drives

Ahogy az összes, Flashbay usb modellnél a Image terméknél is a legmagasabb minőségű alapanyagokból készül és szupergyors, "A" kategóriás NAND Flash memóriát tartalmaz. 1GB-tól egészem 64GB-os kapacításig kapható.

Amennyiben további információkat szerete megtudni erről az új, innovatív USB termékről, ajánljuk figyelmébe a részletes termékleírást.


flashbay Szerző:Peter Nguyen
Be first to leave a comment:
*
* Nem jelenik meg
(ha elérhető)
Replies from Flashbay will be sent to you by email.
Az űrlap beküldésével adatai az Adatvédelmi Szabályzatnak megfelelően kerülnek feldolgozásra.