Twister
A megszokott módon folytatjuk tevékenységünket. Értékesítési csapatunk és gyárunk a rendelkezésére áll.

Blog A klip pendrive, vagy ahogy mi hívjuk a "Tie"

Az emberek egy megszokott, átlagos tárgyat sokszor tévesen mérnek fel. Örömmel gondolunk arra, hogy a valaha gyártott pendrive-ok közül, a legújabb termékünk a Tie a legtökéletesebb példája egy ilyen hagyományos terméknek.

Az elképeztően egyszerű designnak köszönhetően úgy tűnhet a megfigyelők számára, hogy egy hagyományos nyakkendőtűvel állnak szemben, és ha csak az lenne, még akkor még jól nézne ki. De az igazi ereje rejtve marad a nyakkendő mögött - akkora kapacitásban, amekkorában Ön kívánja. Anékül, hogy el kellene távolítani a "Tiet" a nyakkendőjéről, hozzá tud férni a pendrive-hoz, melynek használata ugyanolyan, mint bármely más pendrivé. Amikor befejezi a haszánlatát, egyszerűen csatlakoztassa újra a klipphez és kész is.

Tudjuk, hogy nem mindenki visel nyakkendőt, de a fiatal városlakók legtöbbje igen. A minap hosszasan beszélgettem egy ügyfelünkkel, valakivel akivel sikerül a bűvös körön belül lenni és forró kapcsolatot kialakítani, egy ügyvédi iroda munkatársa :), ő mondta hogy ez tűnik a legjobb vállalati ajándéknak az újdonságok közül, hasznos, kíváló minőségű és abszolút egyedi. Miután megnézte a mintadarabot a Tie-ból, rendelt is rögtön az ügyfelei számára 2000 db-ot a cége logójával és webes elérhetőségeivel lézergravírozva karácsonyra, szóval azt hiszem ez egy nagyon jó visszajelzés.

A Tie megfelelően reprezentálja, hogy a Flashbay a folyamatos inováció és tervezés mellett kötelezte el magát. Ahelyett, hogy haszontalan trükkök kifejlesztésére öszpontosítanánk, olyan termékeket gyártunk, amelyeket Ön és az Ön ügyfele is érdekesnek és hasznosnak talál.Gravírozott Tie pendrive

A termékváz standard színekben kapható, vagy a Pantone színskála alapján egyéni igény alapján is legyártható

flashbay Szerző:Sam Sanchez
7 Kommentek | Leave yours 
Steward , vodafone | 15 Oct, 2010
This stick is kind of mutli-talented. We didn't use them as tie clips, but attached them to our company brochures. Worked out great!
Holly Carney, Holly Matrimony Weddings | 15 Feb, 2014
and they have been discontinued unfortunately... 
was planning to use them with my pocket folders!
Monica , Flashbay | 17 Feb, 2014
Hi Holly,

We made some changes to our product range this year to make room for newer models – but we have the Clip USB, which is perfect to use with pocket folders and brochures. You should go on our website and check them out!

Thanks,
Monica
Emma Pardoe | 29 Oct, 2016
Hi, I have looked for this product worldwide, as a gift for my husband. I can only find wholesale numbe orders. I am simply looking to purchase one of the flash drive tie pins as a gift, therefore only require one. I'd this something you may be able to do?
I look forward to your reply.
Many thanks in advance
Emma Pardoe.
Chris , Flashbay | 31 Oct, 2016
Hi Emma,

Thanks for getting in touch.

Unfortunately we discontinued this model some years ago. We're also a Business to Business supplier so our minimum order quantity is at least 25 units.

Best of luck with your search.

Many thanks,

Chris at Flashbay
Brenda Kapicka, HMESales | 17 Nov, 2016
would like to order 50 Laser Engraved USB Tie Clips. 25 with HMESales and 25 with MODTec.

Can you please send me a qoute?
Chris , Flashbay | 18 Nov, 2016
Hi Brenda,

Thanks for getting in touch.

Our Tie model was discontinued some years ago. However, we have many other great models to choose from. You can view our range via the link below and also request a Quote via the 'Quick Quote' button. A dedicated Account Manager will then be in touch as soon as possible.

http://www.flashbay.com/flash-drives

Many thanks,

Chris at Flashbay
*
* Nem jelenik meg
(ha elérhető)
Replies from Flashbay will be sent to you by email.
Az űrlap beküldésével adatai az Adatvédelmi Szabályzatnak megfelelően kerülnek feldolgozásra.