Blog Sorozatgyártásban a Halo

Az elmúlt fél évben a Halo egyre népszerűbb. A Flashbay széles kínálatában a Halo az egyik legrégebbi alkotás, ezért nagyon büszkék vagyunk arra, hogy ez a pendrive lett a hónap best seller-je.

Néhány évvel ezelőtt a pendrive mérete egy öngyújtóéhoz hasonlított. A cél egy olyan pendrive megalkotása volt, amely a lehető legkisebb és legkönnyebb. A piacon lévő legtöbb ilyen termék alacsony írás/olvasási sebességgel bír, mivel a kis alkatrészek csak ezt teszik lehetővé. A Halo szépsége az, hogy kicsi mérete ellenére ugyanolyan jó írás/olvasási sebességgel bír, mint a méretesebb változatok, és 16GB-ig terjedő memórianagyságban kapható .

Habár a Halo egy nagyon kompakt formával rendelkezik, még így is bőven van hely arra, hogy az Ön logóját annak mindkét felületére rágravírozzuk, vagy rányomtassuk, így biztosítva azt, hogy cégének üzenete mindenképp látható legyen.

Az igazán érdekes része a Halo sorozatnak a LED fény, amely a pendrive-ot mintegy glóriaként körbevilágítja, ha az a PC-hez vagy a laptophoz van csatlakoztatva. Mivel a kínálatunk többfajta LED színt is tartalmaz, ezért lehetősége van egy igazán egyedi megjelenés kialakítására.

Ha egy termék népszerűsége nő, akkor ez csaj egyetet jelenthet, azt, hogy a terméktervező és fejlesztőc csapatunk jó munkát végzett. Köszönjük Halo, hogy a sztártermékeink közé tartozol

Nézze meg a Halo főoldalát itt.


Halo Series hanging out with Mac book

LED colours to suit your logo colour!

flashbay Szerző:James Appleton
2 Kommentek | Leave yours 
Ferdinand , Flashbay | 15 Oct, 2010
You're welcome, Edward :)
Edward | 15 Oct, 2010
On the fast track, indeed. Ordered the product 7 days ago and just got it today.
Thanks Flashbay!
*
* Nem jelenik meg
(ha elérhető)
Replies from Flashbay will be sent to you by email.
Az űrlap beküldésével adatai az Adatvédelmi Szabályzatnak megfelelően kerülnek feldolgozásra.