Blog A Flashbay és a Dasan Nemzetközi Hálózata

A Flashbay Ltd. (www.flashbay.com) bejelnetette a koreai Sungkyunkwan Egyetem Dasan International Network (DIN) programjának támogatását.


Az egyezmény kikötése szerint a Flashbay, mint Európa egyik legnagyobb digitális adattároló forgalmazója a DIN-nel együttműködve készül a Harvard projekt Ázsiai Nemzetközi Kapcsolatok 2009-es akdémiai konferenciájának megtartására (HPAIR) a koreai fővárosban.

Az egyezmény aláírásának Hong Kong-i szertartásán Karl-Phillip Schlossstein, a Flashbay vezérigazgatója kifejezte a Dasan Nemzetközi Hálózatokba vetett hitét: "Mi a Flashbay-nél hiszünk a DIN vezetésének motivációjában és találékonyságában, és örömünkre szolgál az, hogy a HPAIR 2009-es konferenciát illetően a többi ajánlattevőt sikerült felülmúlnunk. A HPAIR egy világrendű esemény, és a Sungkyunkwan Egyetem 600 éves történelmével megfelelő helyszínt biztosít számára."

Sung-won Han, a Dasan Nemzetközi Hálózatok elnöke válaszában azon cégeket magaszatalta, amelyek felelősségteljes viselkedést tanúsítanak a különböző szociális projektekbe való beruházások által. " Hálásak vagyunk a Flashbaynek a gáláns támogatásért , amely nagyban növeli esélyeinket a HPAIR Cambridge bizalmának elnyerésében. Jó úton haladunk egy - a világ elsőrendű hallgatói konferenciájának - szervezésével való megbízás felé.


flashbay Szerző:James Appleton
Be first to leave a comment:
*
* Nem jelenik meg
(ha elérhető)
Replies from Flashbay will be sent to you by email.
Az űrlap beküldésével adatai az Adatvédelmi Szabályzatnak megfelelően kerülnek feldolgozásra.