Blog A Flashbay és az EBS Alumni kiváló kínai diákokat vonz Németországba

A Flashbay Ltd. (www.flashbay.com) és az EBS (European Business School) Alumni ma együttesen bevezették a kínai Flashbay EBS Alumni ösztöndíjat, amely a kiváló kínai diákok számára teszi lehetővé az EBS oktatási program előnyeinek megtapasztalását. Ez a legújabb tagja az ösztöndíjak listájának, amit az EBS Alumni kínál.

Karl-Phillip Schlossstein, a Flashbay egyik alapítótagja az új kapcsolatról: " A Flashbay 20%-os éves növekedése nagyrészben a cég gerincének tekinthető shenzeni termelés működésének kiválóságában rejlik. A helyi igények növekedése, a kínai vásárlók termék iránti érdeklődése arra buzdított bennünket, hogy mi is tegyünk valamit Kínáért. Az EBS kínai irodája által irányított Flashbay EBS Alumni ösztöndíj nagszerű lehetőséget kínál a hozzánk hasonló cégek számára a Kína fejlődéséért érzett elkötelezettség megmutatására".

Az ösztőndíj egy Kína - Németország retúrjegyet és nagyvonalú havi juttatást biztosít a Flashbay-nél eltölthető fizetett szakmai gyakorlat mellett.

“Az EBS Alumninak hosszú tradíciója van a partnerek segítségével történő vezetésben. Büszkén látjuk, hogy a Flashbay kezetfogva működik velünk együtt egy új ösztöndíj létrehozásában Kínában, - amely mint a Flashbay, mint az EBS Alumni elsőrangú piaca.” mondta Martin Hess, az EBS Alumni Elnöke.

A Flashbay Kft. Európa legnagyobb logóval ellátott, egyedi megredndelésre készült pendrive-okat forgalmazó cége, amely egyedi IT és elektronikai termékeket kínál a vásárlók széles körének. A londoni központ mellett Shenzenben, Kínában és Santa Clara-ban (CA) is van irodája. A Flashbay az 500 leggazdagabb vállalatot, nemzetközi szervezeteket, rengeteg kis- és középvállalkozást szolgál ki Európa, Észak - Amerika és Kína szerte. A cég büszke arra, hogy 2008 eleje óta semleges szén-dioxid vállalatként van nyilvántartva.

A német jogszabályok szerinti non-profit és adómentes egyesület, az EBS Alumni az "European Business School International Egyetem",az ország egyik legjobb üzleti iskolájának (EBS, www.ebs.edu) hivatalos Alumni klubja. Az alumni évi 200,000 Eurot (300, 000 USD-t) ad ki ösztöndíj formájában, és magas színvonalú szemináriumokat és vitaesteket szervez, amelyek gyakran csak tagok által látogathatóak. Az 1980-as kezdés óta összesen 10 millió USD-t adományoztunk az EBS-nek, és csak 2008-ban hét ösztöndíjat osztottunk ki kínai diákok között, így téve lehetővé számukra a külföldön való minőségi oktatásban való részvételt. A nemrég létrehozott EBS Alumni Szervezet támogatásával a globális tanulás, kutatás és az életen át való tanulás (life-long learning) szóvivőjévé váltunk.


flashbay Szerző:James Appleton
Be first to leave a comment:
*
* Nem jelenik meg
(ha elérhető)
Replies from Flashbay will be sent to you by email.
Az űrlap beküldésével adatai az Adatvédelmi Szabályzatnak megfelelően kerülnek feldolgozásra.