Blog Pendrive-ok céges rendezvényekre

A vállalati események rendszerint a cégről való információközlésből állnak, függetlenül attól, hogy a dolgozknak, vagy külső partnereknek, ügyfeleknek szól-e. A jól megszerkesztett prezentációk eljuttatják az üzenetet a résztvevőknek az adott napon, és a színes brossúrák segítenek a későbbiekben is. Manapság az elvárások megnőttek - a technológiai központú világban az emberek egyre többet várnak el.

A pendrive-ok jó szolgálatot teljesítenek, költséghatékony módot kínálnak Önnek arra, hogy a gazdag digitális multimédiás tartalmakat a vállalati eseményen résztvevők mindegyikével megossza. Lehtősége van arra, hogy a prezentáció oldalait közvetlenül digitális formában ossza meg, videókat mutasson a termékeiről és szolgáltatásairól, kikerülve a költséges és időigényes papírra való nyomtatást.

Ha azt szeretné, hogy a vállalati esemény egy maradandó pozitív benyomást tegyen az Ön vállalatára, akkor célja elérésében sokat segíthet, ha a résztvevőknek a cég információt tartalmazó pendrive-okat ajándékoz. A terméke folyamatos használata biztosítja azt, hogy cége mindig szemelőtt legyen.

Amikor cége következő vállalati rendezvényét tervezi, vegye figyelembe versenytársait is - vajon ki hagy tartósabb benyomást, az, aki a fényes brossúrákat osztja ki, vagy az, aki céglogóval és adatokkal ellátott pendrive-okat ajándékoz?

Tekintse meg a teljes kínálatunkat mág ma, bizonyára rendelkezünk olyan modellel, amely minden ílésnek megfelel - már csak egy dolog hiányzik, az Ön céglogója.


flashbay Szerző:Dave Barret
1 Kommentek | Leave yours 
Bill King, Farmacos Continentales | 02 Mar, 2012
I am looking for 100 USBs with our company logo on them to give away at a corporate event at the end of April.  Would you be able to send me prices?
*
* Nem jelenik meg
(ha elérhető)
Replies from Flashbay will be sent to you by email.
Az űrlap beküldésével adatai az Adatvédelmi Szabályzatnak megfelelően kerülnek feldolgozásra.