Blog 7 dolog, amit figyelembe kell venni logózott pendrive-ok vásárlásánál

kép USB flash eszközök promóciók

Mint a kis, mint a nagyvállalatok manapság arra törekednek, hogy költséghatékonyan reklámozzák magukat.

Az elmúlt évek során a logózott pendrive-ok sikeres és közkedvelt vállalati ajándéknak számítottak sok cég számára. A sikerüknek köszönhetően a pendrive-okat forgalmazók száma rohamosan megnőtt.

A pendrive-ok különböző formákban, méretekben, memórianagyságban, stílusban és minőségben kaphatóak. Mielőtt nagy mennyiségű megrendelés megtételén gondolkodna, néhány fontos dolgot sorolnánk fel, ami segít a legjobb döntés meghozatalában:

(1) Minőség

A minőség nagyon fontos tényező vállalati ajándékok vásárlásánál, kiváltképp a pendrive-nál.

A piacot ellepték olyan forgalmazók, akik rossz minőséget kínálnak, amelyek némely esetben teljesen működésképtelenek.

  • A memória chip (amely a pendrive belsejében található) - Sokféle minősítés létezik, az írás-és olvasás sebességének, és az adattárolás kapacitásának függvényében. A legjobb minőség az A osztályú memória, amelyet olyan beszállítóktól lehet beszerezni, mint a Samsung, Hynx, Intel vagy a Micron.
  • Fém vs. műanyag kulcstartó karika – mindenféleképpen érdemes a fém karikásat választani abban az esetben, ha a pendrive-ot kulcscsomóra szeretnénk illeszteni.
  • A műanyag karika nagy valószínűséggel kevés használat után el fog törni.
  • A pendrive kupakja – sok model lejáró, vagy nehezen illeszthető kupakkal rendelkezik, ami igen idegesítő lehet.
  • A nyomtatás minősége – a standard karcolhatóság teszt megmutatja a nyomtatás minőségét. Ha a nyomat lehámlik, az a rossz minőségű megmunkálásra utal.
  • ISO 9001:2015 Tanúsítvány– The ISO 9001:2015 a minőségbiztosításra szolgál. Azok a válallatok, akik rendelkeznek ISO 9001:2015 Tanúsítvánnyal megbízhatóbb, és jobb minőséget kínálnak.

(2) Rövid átfutási idő

Ha rövid idő alatt van szüksége logózott pendrive-okra, akkor olyan szállítót válasszon, amely saját gyárral rendelkezik. Némely beszállító egy harmadik felet bíz meg a gyártással, ami gyakorlatilag azt jelenti, hogy a megrendelés teljesítése nem rajta múlik. Azok a beszállítók, akik saját gyárral rendelkeznek, a megrendeléstől számított 7, vagy kevesebb nap alatt tudnak szállítani.

(3) Széles választék

A pendrive-ok többféle stílusban kaphatóak azért, hogy minden marketinges igényeinek megfeleljenek: forgatható, vagy csúsztatható, kártya, nyakpánt vagy csuklópánt – csak néhányat említve a lehetőségek közül.

(4) Logó nyomtatása vagy gravírozása

A logó nyomtatása többféle módon történhet: szitázással, digitalis nyomással vagy lézergravírozással. Minden terméktípushoz és alapanyaagfajtázhoz.

(5) Adattároló kapacitása

A pendrive-ok tárolókapacitása széles skálán mozog, egészen kicsitől, 64MB-től 32GB-ig, esetenként akár ennél nagyobb is lehet. Hogy el tudja dönteni, hogy Önnek mekkora memórianagyságra van szüksége, gondolja át a következőt: egy MP3 zene fájl 4-8MB helyet vesz igénybe, egy jó minőségű, nyomtatható kép 2-3MB. Egy klip 50-100MB-ot foglal, a tömörítés fajtájától függően.

Megjegyzés: 1000MB = 1GB.

(6) Adatszolgáltatás és megoldás

A következő szolgáltatásokat és megoldásokat kínálhatja a legtöbb szállító: INGYENES adatfeltöltés, Autorun funkció, fájl lezárás/Dual Zone, kötetcímke.

  • Adatfeltöltés – néhány gyakran előforduló fájlok: prezentációk, termékkatalógusok, PDF brossúrák, software videók.
  • USB Autorun funkció – az autorun az előre feltöltött fájlokat, pl prezentáció automatikusan indítja a pendrive számítógépbe való helyezése után.
  • Pendrive File lezárás – ha meg szeretné akadályozni azt, hogy az adattárolón levő adatokat véletlen elvessyenek, akkor Önnek a File lezárásra van szüksége.

(7) Kiegészítők

A pendrive-ok kiegészítői egy kis pluszt eredményeznek a promócióban. A kiegészítők közé tartoznak a dobozok, díszdobozok, nyakpántok, kulcstartók, csak néhányat említve.

A fentieket mérlegelve elég információ áll rendelkezésére ahhoz, hogy egy megbízható pendrive beszállítót találjon, egy olyat, aki minden elvárásnak és igénynek megfellel.

A sok beszállító közül a Flashbay azon ritkák egyike, aki mind a 7 minőségi és szolgáltatási kritériumnak is megfelel.


flashbay Szerző:Peter Cardin
1 Kommentek | Leave yours 
Joel | 07 Oct, 2015
Thanks for listing out these factors for us. You're right about flash drives having huge storage capacities. I was able to keep my entire semester's work on a USB drive during my junior year of college, and I barely scratched the surface of what it could hold. I agree with this one 100%.
*
* Nem jelenik meg
(ha elérhető)
Replies from Flashbay will be sent to you by email.
Az űrlap beküldésével adatai az Adatvédelmi Szabályzatnak megfelelően kerülnek feldolgozásra.