GYIKHogyan adjuk a termékhez az Ön logóját?

Az általunk használt nyomtatási módot a termék típusa és anyaga határozza meg. Az alábbiakban betekintést nyerhet minden nyomtatási technikába azért, hogy megtudja, melyik metódus mutatná a legjobb fényben az Ön logóját és tükrözné legjobban cégének imázsát.

Szitanyomtatás: Ideális olyan logóknál, amelyek 1-től 4 különböző színből készültek.


A szitanyomtatás, vagy szerigráfia, régebbi nevén "selyem nyomtatás" egy olyan technika, amely általában egy éles sarkokkal ellátott képet produkál egy sablon és egy szita segítségével. A nyomat úgy készül, hogy egy finoman szőtt anyagot a váz fölé helyeznek. A nyomat egyes területeit nem áteresztő sablonnal fedik le, ami a nyomtatandó kép pozitívja lesz.(a fennmaradó fedetlen területek azok, ahova a festék kerül). Többszínű logó nyomtatásánál minden egyes új színhez új sablon készül, és a különböző színek nyomtatása egyenként, sorrendben történik. A szitanyomtatás olyan logókhoz megfelelő, amelyek összetétele 1-4 szín között van, és árnyalattól valamint színátmenettől mentes.

A nyomtatás előtt a színek keverése egyéni igények szerint történik,amit a Pantone® színskála és a virtuális nyomat segítségével azonosítanak be.( Mi a virtuális nyomat?).

A Flashbay a nyomat maximális élettartamának elérése érdekében az összeszerelés előtt kiégeti azon fém komponensű termékek vázát, amelyekre szitanyomtatás történt; a műanyag termékek háza minden esetben kiváló tapadási felületet biztosít a rostanyomat számára. A Flashbay gyáron belüli szitanyomtatási részlegen dolgozó technikusaink biztosítják az Ön logójának a legjobb minőségben történő nyomtatását.

Képnyomtatás: Ideális olyan logók/grafikák nyomtatására, amelyek több, különböző színből készültek.Habár naprakész technológiával dolgozunk, elmondható, hogy a képnyomtatásos technika hasonlít a hagyományos nyomtatáshoz, mégpedig abban, hogy a reprodukált logók színeit 4 szín különböző mennyiségeinek kombinálásával állítjuk elő. (Ezek a színek CMYK-ként ismertek). A Flashbay ezt poliuretán gyantabevonattal ötvözi, hogy a végtermék rendkívül tartós, karc - és ütésálló legyen. A képnyomtatásos módszer akkor a legjobb választás, ha sokszínű logóról van szó, vagy olyanról, amelyben sok az árnyalat vagy a színátmenet. A gyáron belüli nyomtató- és gyantázórészleg szakemberei gondoskodnak arról, hogy az Önnek nyomtatott logó a legmagasabb standardok szerint készüljön.

Lézer gravírozásA lézergravírozás nagyon precíz és tiszta végeredményt produkál. Gyárunk különböző erősségű lézergépei a fém felülettől kezdődően egészen a fa felületig minden alapanyagot képesek megmunkálni. Ez nem színes eljárás, mint a nyomtatás. Hogyan működik a lézergravírozás? A lézer fényenergiával dolgozik, amelynek nagy százalékát hővé alakítja, és ilyen formában adja tovább azt a gravírozni kívánt felületnek. A lézer által érintett felület elégésével keletkezik a jel. A számítógép használatával a lézer pozíciója és mozgása pontosan kontrollálható, így érhető el a kívánt eredmény. Ez a technika az éles körvonalakkal rendelkező, aprólékosan kidolgozott logóknál működik legjobban. A gyáron belüli lézergravírozó részlegünk szakképzett technikusai biztosítják a logók legmagasabb színvonalon történő gravírozását.


Préselés: Ideális egyszerűbb logók emblémázására bőr termékeken


A dombornyomás egy olyan logózási technológia, ahol a logó belepréselődik a termék bőr alapanyagába, így az emblémának 3D-s hatása lesz. A logó motívumával elkészített fém "anyabélyegzőt" nagy nyomással magas hőmérsékleten belenyomják az anyagba. Az anyabélyegző eltávolítása után a motívum belepréselődve ott marad az anyagon. Ez a technológia az egyszerűbb, nagy felülettel rendelkező logók emblémázására a legalkalmasabb, ahol a logó nem tartalmaz apró finom részleteket. Magasan képzett dombornyomó technikusaink biztosítják, hogy logójuk a lehető legmagasabb színvonalon kerül megjelenítésre.